✿SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!✿



Hai..Ikin saje nak masuk segmen. Segmen ni Kak Ain buat. Lagipun Ikin tengah bosan. Ikin selalunya terjah blog Kak Lyssa dan Farahanim. Then,bila dah terjah..Ikin suka follow blog orang lain. Kadang-kadang best juga ye siapa yang ada ramai followers tu. Trafik pun menaik. Siapa yang daftar Churp-Churp mesti nilai pun akan menaik macam Kak Lyssa. Inilah kali pertama Ikin masuk segmen orang lain. Ikin rasa patah semangat bila takde siapa nak follow Ikin kat blog ni. Yelah kan,bukannya cantik mana blog pun Ikin. Penuh dengan animasi. Jadi,Ikin nak tambah followers sampai mencecah 50. 


TagFarahanim,Lyssa

6 ulasan:

Ain Zuhairi berkata...

Hai hai ^_^ Thanks coz sudi join segmen 2 Ain ini. Saya dah listkan senarai peserta. Jom la blogwalking :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-2.html

Ameera Ikin berkata...

THANKS.. :) Kak Ain. Saya sudah blogwalking dan tgk senarai segmen tadi.

puan azah berkata...

Assalamuaaikum wbt adik =) terima kasih tinggalkan jejak adik kat blog akak =) sama la, akak pun tak ramai followers.. blog pun tak padat dengan isi..huhuhu.. takpe kita cuba lagi ye =)

Ameera Ikin berkata...

Wa'alaikumusalam,puan azah. sama-sama dan terima kasih diucapkan kerana sudi melawati blog saya yang tak seberapa nak cantik ni. Insyaallah,kalau dimurahkan rezeki kita akan dapat ramai followers.

Niena Sofea berkata...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
*sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)

Ameera Ikin berkata...

Ikin sudah follow Kak Niena. Kalau org tu follow Ikin,Ikin akan follow dia semula. Syukran krn sudi jadi follower Ikin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

✿Blogger Setia✿